Reduktionsgear

Reduktionsgear
Chat nu
Produktdetaljer

Huitong Special Steel Co, Ltd er en berømt Kina reduktionsgear producent og leverandør, udstyret med en produktiv fabrik og virksomhed og som et professionelt neddeler eksportør og sælger, vi byde altid dig for at købe og engros-høj kvalitet rør reduktionsgear, rør reduktionsgear, excentrisk reduktionsgear, koncentriske reduktionsgear, stål rør reduktionsgear fra vores fabrik.

En neddeler giver mulighed for en ændring i røret størrelse at opfylde hydraulisk flow i systemet, eller at kunne tilpasses eksisterende rør af en anden størrelse. Reducerende er normalt koncentriske overgangsstykker men excentrisk overgangsstykker anvendes når det er påkrævet for at fastholde det samme top - eller bottom-of-pipe.

Htongsteel fremstod som den one-stop løsning førende leverandør for alle dine reduktionsgear krav. Vi er en af de største eksportører og distributører af reduktionsgear i Kina. Vores produkter har været udbredt i mange felter, både hjemme og i udlandet. Hver afdeling er under perfekt styring og fuldautomatisk produktion for at tilbyde den bedste kvalitetsprodukter og hurtig service til vores kunder.

Produkter:

Koncentriske reduktionsgear, Carbon stål CON reduktionsgear, rustfrit stål CON reduktionsgear, legeret stål CON reduktionsgear, CON reduktionsgear, excentrisk reduktionsgear, ECC reduktionsgear, kulstofstål ECC reduktionsgear, rustfrit stål ECC reduktionsgear, legeret stål Ecc reduktionsgear.

Størrelse:

Problemfri reduktionsgear: 1/2" 24", svejset reduktionsgear: 26 "-48".

Tykkelse: SCH20-SCH160

Materialer:

ASTM A234WPB, WPC, A105, A420WPL6, WPL9, WPL3, WPL8, WPHY42, 46, 52, 56, 60, 65, 70

Standard:

ANSI, ISO, JIS, DIN, BS, GB

Relateret søgning: rør reduktionsgear, rør reduktionsgear, excentrisk reduktionsgear, koncentriske reduktionsgear, stål rør reduktionsgear.


Undersøgelse