Reducer

Reducer

Huitong Special Steel Co, Ltd er en berømt Kina reducer producent og leverandør, udstyret med en produktiv fabrik og virksomhed og som en professionel reducer eksportør og sælger, vi er altid byde dig velkommen til at købe og engros høj kvalitet rør reducer, rør reducere, excentrisk reducering.

Chat nu

Produktdetaljer

Huitong Special Steel Co, Ltd er en førende Kina reducer producent og leverandør, udstyret med en produktiv fabrik og virksomhed og som en professionel reducer eksportør og sælger, vi er altid byde dig velkommen til at købe og engros høj kvalitet rør reducer, rør reducere, excentrisk reducer, koncentrisk reducer, stålrør reducer fra vores fabrik.


En reducer giver mulighed for en ændring i rørstørrelsen for at opfylde systemets hydrauliske strømningskrav eller tilpasning til eksisterende rør af forskellig størrelse. Reduktionsmidler er sædvanligvis koncentriske reduktionsmidler, men excentriske reduktionsmidler anvendes, når det er nødvendigt for at opretholde det samme top- eller bundniveau.


Reducer


Htongsteel er opstået som den ledende leverandør af one stop-løsninger til alle dine Reducer-krav. Vi er en af de største eksportører og stocker af Reducer i Kina. Vores produkter har været meget udbredt på mange områder både hjemme og i udlandet. Hver afdeling er under perfekt ledelse og fuldautomatisk produktion for at tilbyde de bedste kvalitetsprodukter og hurtig service til vores kunder.


Reducer



【Produkter】

Concentric Reducer, Carbon Steel CON reducer, rustfrit stål CON reducer, legeret stål CON reducer, CON reducer, excentrisk reducer, ECC reducer, carbon steel ECC reducer, rustfrit stål ECC reducer, legering stål Ecc Reducerer.


【Størrelse】

Out Diameter: Sømløs Reducer: 1/2 "- 24", svejset reducer: 26 "- 48".

Tykkelse: SCH20 - SCH160


【Materialer】

ASTM A234WPB, WPC, A105, A420WPL6, WPL9, WPL3, WPL8, WPHY42, 46, 52, 56, 60, 65, 70


【Standard】

ANSI, ISO, JIS, DIN, BS, GB

Relateret søgning: Rørreducer, rørreducer, excentrisk reducer, koncentrisk reducer, stålrørreducer.



Du er velkommen til at sende os henvendelser, det bedste tilbud vil blive sendt til dig inden for kort tid!





Et par af:Rustfrit stål firkantede rør Næste:Flange

Undersøgelse