Rør Tee

Rør Tee

En tee er den mest almindelige rør montering. Det er tilgængelig med alle kvindelige tråd stikkontakter, alle opløsningsmiddel svejse sockets, eller med imod opløsningsmiddel svejse sockets og en side outlet med kvindelige tråde. Det bruges

Chat nu

Produktdetaljer

Huitong Special Steel Co, Ltd er en berømt Kina pipe tee producent og leverandør, udstyret med en produktiv fabrik og virksomhed og som en professionel pipe tee eksportør og sælger, vi byde altid dig for at købe og engros høj kvalitet rør montering tee, pipe tees, tee til rør, 3 cross måde tee, cross tee fra vores fabrik.

En tee er den mest almindelige rør montering. Det er tilgængelig med alle kvindelige tråd stikkontakter, alle opløsningsmiddel svejse sockets, eller med imod opløsningsmiddel svejse sockets og en side outlet med kvindelige tråde. Det bruges til at kombinere eller splitte en væskestrøm. Det er en type rør montering som er T-formede har to forretninger, ved 90° til forbindelsen til de vigtigste linje. Det er et kort stykke rør med en lateral udtag. En tee bruges til at forbinde rør af forskellige diametre eller for at ændre retningen af rør kører. De er lavet af forskellige materialer og fås i forskellige størrelser og finish. De er flittigt brugt i ledningsnet til at transportere tofasede væske blandinger. De kategoriseres som: lige Tee og ulige Tee.

Når størrelsen af grenen er den samme som header rør, lige tee bruges og når gren størrelse er mindre end værdien af header størrelse, reduceret tee vil blive brugt. Mest almindelige er tees med de samme indsugnings- og udstødningsporte størrelser. Nogle af de industrielle tees er lige Tee, reducere Tee, dobbelt gren Tee, dobbelt gren at reducere Tee, konisk Tee, dobbelt gren konisk Tee, Bullhead Tee, konisk reducere Tee, dobbelt gren konisk reducere Tee, tangerer Tee, og dobbelt gren tangerer Tee.The ovenfor tees er kategoriseret ud fra deres figurer og struktur. De kan også klassificeres på grundlag af det program, de skal udføre.

Htongsteel er en af de førende Kina pipe tee producenter og leverandører, hvis du ønsker at købe eller Køb høj kvalitet tee pro faglig virksomhed, fabrik, sælger og eksportør, er du velkommen til at kontakte os.

Specifikation:

Problemfri: 1/2 '' - 24'', svejset: 24''-96'', tykkelse: SCH10-XXS

Klasse og materiale:

Rustfrit stål: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Legeret stål: ASTM A234 WP12, WP11, WP22, WP5, WP9, WP91.

Stål Standard:

ASME B16.9 ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Relateret søgning: Pipe Fitting Tee, pipe tee, tee til rør, 3 måde cross Tee, Cross tee, lig Tee, stål lige Tee, rustfrit stål lige Tee, legeret stål lige Tee, reduktionsgear Tee, stål reduktionsgear Tee, rustfrit stål reduktionsgear Tee, legeret stål reduktionsgear Tee.


Et par af:Cross Næste:Rustfrit stål firkantede rør

Undersøgelse