Cross

Cross

Cross fittings er også kaldet 4-vejs beslag. Hvis en afgrening går helt gennem en tee, bliver montering til et kryds. Et kors har et indløb og tre forretninger eller vice vers. De har ofte så

Chat nu

Produktdetaljer

Huitong Special Steel Co, Ltd er en berømt Kina cross producent og leverandør, udstyret med en produktiv fabrik og virksomhed og som en professionel eksportør og sælger vi altid byder dig til at købe og engros høj kvalitet rør på tværs, montering, 4 måde kryds tværs montering, 4-vejs kryds rør montering fra vores fabrik.

Cross fittings er også kaldet 4-vejs beslag. Hvis en afgrening går helt gennem en tee, bliver montering til et kryds. Et kors har et indløb og tre forretninger eller vice vers. De har ofte opløsningsmiddel svejsede socket ender eller kvindelige gevind ender.

Cross fittings kan generere en enorm mængde af stress på rør som temperaturændringer, fordi de er i midten af fire forbindelsespunkter. En tee er mere stabil end en cross, som en tee opfører sig som en trebenet skammel, mens et kors opfører sig som en fire-legged skammel. (Geometrisk, "enhver 3 ikke-kolineære point definere et fly" således 3 ben er i sagens natur stabilt.) Kors er fælles i brand sprinkler systemer, hvor understreger forårsaget af termisk udvidelse ikke er generelt et problem, men ikke i VVS, på grund af deres ekstraomkostninger i forhold til ved hjælp af to tees.

Htongsteel er opstået som one-stop løsning førende leverandør for alle dine rør cross krav. Vi er en af de største eksportører & distributører af rør på tværs i Kina. Vores produkter har været udbredt i mange felter, både hjemme og i udlandet. Hver afdeling er under perfekt styring og fuldautomatisk produktion for at tilbyde den bedste kvalitetsprodukter og hurtig service til vores kunder.

Størrelse:

Problemfri: 1/2"- 24", svejset: 24"- 96"

Tykkelse:

SCH10-XXS

Materialer:

Carbon stål: ASTM A234 WPB, A234 WPC, A420 WPL6.

Rustfrit stål: ASTM A403 WP304, 304L, 316, 316L, 321.

Legeret stål: ASTM A234 WP12, WP11, WP22, WP5, WP9, WP91.

Standard:

ASME B16.9 ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Relateret søgning: pipe cross, 4-vejs kryds montering, cross montering, 4-vejs kryds rør montering.

Et par af:Olie Casing Pipe Næste:Rør Tee

Undersøgelse