Rør Kors

Rør Kors
Chat Now
Produktdetaljer

Crossfittings kaldes også 4-vejs fittings. Hvis en gren linje passerer helt gennem en tee, bliver beslaget et kryds. Et kors har en indgang og tre udløb, eller vice vers. De har ofte løsningsmiddel svejsede sokkelender eller kvindelige gevindskårne ender.

Krydsfittings kan generere en stor belastning på røret, da temperaturændringer ændres, fordi de er i midten af ​​fire forbindelsespunkter. En tee er mere stabil end et kryds, idet en tee opfører sig som en trebenet fæces, mens et kors opfører sig som en firbenet fæces. (Geometrisk, "hvilke 3 ikke-kollinære punkter definerer et plan", således at 3 ben er iboende stabile.) Kryds er almindelige i brandsprinklersystemer, hvor spændinger forårsaget af termisk udvidelse ikke generelt er et problem, men ikke i VVS, på grund af deres ekstra omkostninger i forhold til at bruge to tees.

Htongsteel er opstået som den ledende leverandør af one stop-løsninger til alle dine krav til rørkryds. Vi er en af ​​de største eksportører og distributører af rørkors i Kina. Vores produkter har været meget udbredt på mange områder både hjemme og i udlandet. Hver afdeling er under perfekt ledelse og fuldautomatisk produktion for at tilbyde de bedste kvalitetsprodukter og hurtig service til vores kunder.

Størrelse:

Sømløs: 1/2 "-24", svejset: 24 "-96"

Tykkelse:

SCH10-XXS


HUITONG er en berømt Kina rustfrit stål rør / rør fabrikant og leverandør, udstyret med en produktiv fabrik og virksomhed og som en professionel pipe cross eksportør og sælger, vi er altid byde dig velkommen til at købe og engros høj kvalitet rør kors fra vores fabrik.

Undersøgelse