Precision Tube

Precision Tube

Htongsteel er opstået som one-stop løsning førende leverandør for alle din præcision rør krav. Vi er en af de største eksportører & distributører af præcisionsrør i Kina. Vores produkter

Chat nu

Produktdetaljer

Huitong Special Steel Co, Ltd er en berømt Kina præcision tube producent og leverandør, udstyret med en produktiv fabrik og virksomhed, og som en professionel præcision tube eksportør og sælger, vi byde altid dig at købe og engros høj kvalitet sømløse stålrør, præcision stål rør, præcision sømløse steel pipe, præcision sømløse rør fra vores fabrik.

Htongsteel er opstået som one-stop løsning førende leverandør for alle din præcision rør krav. Vi er en af de største eksportører og distributører af præcisionsrør i Kina. Vores produkter har været udbredt i mange felter, både hjemme og i udlandet. Hver afdeling er under perfekt styring og fuldautomatisk produktion for at tilbyde den bedste kvalitetsprodukter og hurtig service til vores kunder.

Produkter:

Austenitisk rustfrit stål

Duplex rustfrit stål

Nikkellegeringer

Præcisionsrør Htongsteel har produceret leveres med kolde tegnede, formalet, meget poleret eller lyse overflade, afhængig af størrelse og væg tykkelse.

Specifikation:

Udenfor diameter0.5-50,8 mm (0.0197-2 i.)

Væg thickness0.10-3 mm (0.0039-0.118 i.)

Gå til tynd væg præcisionsrør

størrelsesområde:

Udenfor diameter0.787-130 mm (0.031-5 i.)

Væg thickness0.254-19,05 mm (0.010-0.750 i.)

Relateret søgning: Sømløse stålrør, præcision sømløse stålrør, præcision stål rør, sømløse stålrør, præcision sømløse stålrør, præcisionsrør, præcision.

Et par af:Rustfrit stål Precision Tubes Næste:Rustfrit stål kapillarrør rør

Undersøgelse