I år er Coal To Iron Production Capacity Program udgivet

- May 26, 2017 -

Udvikling og Reform Kommissionen, Ministeriet for Industri og andre afdelinger for nylig udstedt "på 2017 jern og stålindustrien for at løse overskydende kapacitet til at opnå vanskeligheder i udviklingen af ​​synspunkter af arbejdet", klart 2017 landet vil trække omkring 50 millioner tons af råstålproduktionskapacitet, afslutte kulproduktionskapacitet på 150 millioner tons eller derover.

I stål til produktionskapacitet, kravet "meninger", 30. juni 2017, "land stål" produktionskapacitet til at trække sig tilbage fra loven; at styrke den effektive udbud af stålindustrien for at undgå prisstigninger og nedturer 2013 ud af råstål produktionskapacitet på omkring 50 millioner tons; Fusioner og omorganisering for at tage et nyt tempo for at opnå væsentlige fremskridt; streng gennemførelse af personaleplaceringsprocedurer, flerårige arbejdstagere til at genbosætte vejen og stræbe efter at gøre arbejderne ikke afskediget arbejdspladser, ledige; i overensstemmelse med princippet om markedsføring, retsstatsprincippet afskediget virksomhedens gæld, bortskaffelsespolitik; fremskynde transformationen og opgraderingen og fremme yderligere optimering af industrielle layout.

Med hensyn til kulproduktionskapacitet skal kravet om "opinions", insistere på tilbagestående produktionskapacitet, trækkes tilbage, kan trække sig ret tidligt i 2017 år ud af kulproduktionskapaciteten på mere end 150 millioner tons for at opnå total kul, regional, sort og efterspørgsel for grundlæggende balance. Flerpartisarbejdere til at åbne vejen for genbosætning, korrekt placering af arbejdstagere; i overensstemmelse med princippet om markedsføring og retsstatsprincippet til aktivt at fremme virksomhedernes gæld og bortskaffelse af aktiver, og stræber efter at opnå væsentlige fremskridt. Fremskynde fusionen og omorganiseringen, omdannelsen og opgraderingen for yderligere at optimere det industrielle layout.

7QUU_RT793JLT5]YG@5{`89.png

Et par af:Jern og jern-og stålindustrien fusioner og overtagelser accelereret Næste:Jern- og stålpriserne i anden halvdel af den høje og flygtige