Stål til produktionskapacitet har afsluttet den årlige opgave på 63,4%

- May 12, 2017 -

10. maj holdt premierminister Li Keqiang formandskabet for statsrådet, for at lytte til fremskridtene i produktionskapaciteten og nøgleindustrien for at eliminere den tilbagevendende produktionskapacitet i rapporten for at fremme økonomisk omstrukturering. Mødet påpegede, at for at løse og eliminere den overskydende tilbagestående produktionskapacitet er forsyningssiden af ​​strukturreformen af ​​den vigtige opgave at ændre udviklingsmåden og fremme omdannelsen af ​​gamle og nye energikrav til det uundgåelige.


Siden begyndelsen af ​​dette år har forskellige regioner og afdelinger fortsat fulgt opmærksomheden på gennemførelsen af ​​arbejdet, jern og stål, kulindustrien for at eliminere tilbagestående produktionskapacitet og opnåede positive resultater, landet ud af stålproduktionskapaciteten på 31,7 mio. tons, 68,97 mio. tons kulproduktionskapacitet henholdsvis den årlige opgave på 63,4%. Men inspektørerne fandt også, at stadiet af udbud og efterspørgsel ændrer fører til svækket kapacitet til at producere kapacitet, nogle steder for at eliminere bagud produktionskapacitet forsinkelse, personale placering, gældshåndtering, fusioner og omorganisering er vanskeligere og så videre.


CCTD China Coal Market Network Observer Chen Jie sagde, at der i oprindelsen af ​​kulfrigivelse og rollen som national makrokontrol kan opstrøms kulproduktionskapacitet frigives betydeligt, især den vigtigste kul-oprindelse, et stort antal kulproduktion og -genvinding, øget salg og leveringsvolumen. De relevante statslige afdelinger til aktivt at fremme rationel afkast af kulpriserne, kulpriserne i de fleste områder faldt betydeligt. Med regnenes begyndelse, udledning af vandkraft, lave priser på vandkraft til kystmarkedet, hvilket resulterer i reduceret kulforbrug, fortsætter termisk kulpriserne at falde, kulpriserne accelererer for at vende tilbage til et rimeligt interval.


I forbindelse med afhjælpningen "til stålet" afslørede Stålforeningen, at for at fremme strimlen så hurtigt som muligt uden klare, 2. til 25. maj, sendes til produktionskapaciteten i det fælles møde til ni arbejdsgrupper rundt om "" For at udføre særlige inspektioner. Det forventes, at interministerministeriet i juli og august også vil udføre den samlede accept af provinserne og byerne.


Zhuo rekordinformation jern og stål analytiker Cui Hong sagde, "Land Steel" er en foruroliget stålindustri i mange år det gamle problem, har spillet mere og mere, fra sidste år sendte landet en række inspektører felt tilsyn og eksponering, og den ansvarlige person til at håndtere og opnåede bemærkelsesværdige resultater. Ifølge den foreliggende oversigt over dataene har provinserne og de autonome regioner ryddet "landstål" -virksomhederne i alt mere end 500, med en produktionskapacitet på 119 millioner tons. Med den hurtige udkørsels kapacitets "land af stål" kan Kinas stålindustri for at opnå rentabilitet bidrage til den efterfølgende sunde og velordnede udvikling af stålindustrien.


I lyset af det næste skridt til arbejdet i arbejdet påpegede mødet også, at man skulle bruge mere markedsorienterede regeringsmidler, en solid og effektiv eliminering og eliminering af overskydende tilbagekøbskapacitet. Beslutter og håndterer ulovlig produktion og konstruktion og opfylder ikke virksomhedens miljøbeskyttelse, kvalitet, sikkerhed og andre standarder, arbejdet med fattige steder til alvorlig ansvarlighed. Omkring grænsen findes i den tidlige undersøgelse af produktionskapaciteten "jordstål" for fuldstændig at forbyde, fjerne udstyret, forhindre genopblussen. Om optagelse af årlig kapacitet til opgaven med kulminer til udgangen af ​​november for at afslutte alle. Eliminere, stop bygningen, langsom konstruktion af kulprojekter til opgaven så hurtigt som muligt for at rydde fristen, ansvar for folket. For det andet skal vi gøre et godt stykke arbejde med genbosættelsesarbejdere placeret i en fremtrædende stilling. For det tredje skal vi styrke tilsyn og tilsyn, alle lokaler skal meddeles i tide til produktionskapaciteten af ​​relevant information, forbedre rapporteringssystemet for at forhindre afskaffelse af svig på bagud produktionskapacitet og kontrol med importen af ​​lavkvalitativ kul.


Et par af:Jern- og stålpriserne i anden halvdel af den høje og flygtige Næste:90 graders albue