Stål produktionskapacitet er trådt den afgørende periode

- May 19, 2017 -

Udvikling og Reform Kommissionen, Ministeriet for industri og handel, sammenholdt med andre tværministerielle fælles møde medlem enheder, til at styrke koordinationen, være meget opmærksomme på gennemførelsen af den opgave at fremme udviklingen af den Kommissionen, CPC Central Udvalg og statsrådet på løse overskudskapaciteten i de besluttende ordninger, Development and Reform Commission, regionen til at gøre et godt stykke arbejde af den årlige opgave mål nedbrydning og fokusere på den gennemførelse af arbejdet. I øjeblikket, i år den foreslåede nedsættelse af jern og stål kul produktionskapacitet har gennemført fuldt ud til de relevante virksomheder, udstyr og minedrift, at arbejde for at opnå en god start.


Op til nu, i år landet ud af stål produktionskapacitet på 31,7 mio tons til at fuldføre årlige opgaven på 63,4%; i alt 68.97 millioner tons af kul produktionskapacitet til at fuldføre årlige opgaven på 46%. Det skal bemærkes, at stål til produktion kapacitet data ikke omfatter ulovlig "jord stål" kapacitet. For "land of steel", regionen har dybest set afsluttet kulegravning arbejde, undersøgelsen fandt, at "the strip stål" produktionskapaciteten er blevet afbrudt, stål markedsordre er blevet yderligere forbedret. I øjeblikket vi styrke kontrol og inspektion for at sikre, at af 30 juni før totalforbud mod "land af stål".


Efter installation af statsrådet, i januar i år, jern- og stålindustri for at løse overskydende kapacitet og vanskeligheder i udviklingen af tværministeriel fælles møde består af 12 inspektionshold, gik til 30 provinser ( autonome regioner og kommuner) og Xinjiang produktion og konstruktion korps til at udføre særlige inspektioner, Kontroller 228 jern og stål virksomheder, 150 kulminer.


Meng Wei sagde, at fra inspektion situationen i 2016 landet ud af 400 kubikmeter og nedenfor højovnen 39, bag jern produktionskapacitet på 6,77 millioner tons, 30 tons og derunder converter og elektrisk ovn 71, bag produktionen af stål kapacitet på 10.96 millioner tons. Lukket omkring 300.000 tons under størrelsen af den lille kulmine omkring 1500, bag kul produktionskapacitet på 120 millioner tons. 2016 jern- og stålindustrien at fjerne tilbagestående produktionskapacitet for den særlige aktion er fandt bagud stål produktionskapacitet, revet ned eller forseglet efter behov; skal lukkes og deadline ud af klasse kulminer, er blevet gennemført som forpligtet til at lukke.


Under hensyntagen til Kinas stål "til produktionskapacitet" har indgået en ny fase, den samlede pres gradvist lette den overskydende kapacitet, bliver strukturelle modsætninger stadig mere fremtrædende. Med henblik herpå, Zhou Jianqi foreslog, at fremtiden "kapacitet" politik kan fortyndes "mængde" af indikatorerne, gennem strenge miljøbeskyttelse til at eliminere manglende overholdelse af produktionskapaciteten og ineffektiv produktionskapacitet; henvisning til internationale avanceret praksis, kombineret med avancerede virksomheder i Kinas teknologi emissionsniveau, yderligere forbedre jern- og stålvirksomheder i intensive og industrielle-intensive områder af jern og stål virksomheder, vigtigste forurenende udledning standarder; styrke incitamenter til fremme af jern og stål virksomheder at opnå rene emissioner.


   

    6359427050850900556823992.png

车间外景.JPG

Om os


Htongsteel fremstod som den one-stop løsning førende leverandør for alle dine stålrør, stålplade, stål bar & stål pipe fittings krav. Vi er en af de største eksportører & distributører af rustfrit stålrør, rustfrit stål plade & rustfrit stål Bar i Kina. Vores produkter har været udbredt i mange felter, både hjemme og i udlandet. Hver afdeling er under perfekt styring og fuldautomatisk produktion for at tilbyde den bedste kvalitetsprodukter og hurtig service til vores kunder.


Hvis du har til hensigt at forstå os, så kalde det snart.




Tel: + 86 029 89306039

Fax: 029-89306039


Et par af:USA vil indlede sanktioner mod Japan og Sydkorea Næste:90 grader albue