Stålproduktionskapacitet er blevet afsluttet mere end halvdelen af ​​året

- May 24, 2017 -

Ifølge National Development and Reform Commission officielle hjemmeside nyheder, i 2017, stål og kul til at arbejde til

fortsætte med at udføre og har opnået positive resultater. Hidtil har landet ud af stålproduktionskapacitet på 31,7 millioner tons, afsluttet den årlige opgave på 63,4%; i alt 68,97 millioner tons kulproduktionskapacitet har gennemført 46% af den årlige opgave. Med den fortsatte udvikling af stål og kul til produktionskapaciteten, optimering af økonomisk struktur og omdannelse af gammel og ny kinetisk energi, kommer de positive resultater gradvist frem og fremhæver resultaterne: For det første forbedrer virksomhedernes effektivitet betydeligt. Første kvartal i år, Iron and Steel Industry Association medlemsvirksomheden overskud fra samme periode sidste år tab af 8,75 milliarder yuan til en fortjeneste på 23,28 milliarder yuan; For det andet er lønnen socialsikringsrestancer reduceret. Ved udgangen af ​​marts, Shanxi-provinsen, den kumulative efterskat af lønninger end udgangen af ​​2016 ned 58,4%; akkumuleret social sikring end udgangen af ​​2016 ned 10,8%; For det tredje er den industrielle struktur optimering og opgradering. Produktionskapacitet af høj kvalitet i den industrielle opgradering af den førende rolle at spille videre For det fjerde blev markedskonkurrenceordenen forbedret betydeligt. Gennem eliminering af baglæns oprydning af ulovlige byggeprojekter og fælles håndhævelse af tre særlige operationer, og yderligere skabe en overlevelse af det bedst mulige markedsmiljø.

Udviklings- og reformkommission sagde, at jern- og stålindustrien arbejder aktivt for at fremme arbejdet, ikke kun for at fremme effektiviteten af ​​genopretningen og forbedre effektiviteten og øge erhvervslivets og sociale tillid, men også legemliggør hele samfundet for at fremme forsyningssiden af den strukturelle reform konsensus.

QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png

Et par af:90 grader albue Næste:April Stahlindustrie PMI-indeks Für Zwei Aufeinander Folgende Monate Fiel Von 49,1% Wurde