Li Yiren: Hvordan at realisere Intelligent opgradering i Kinas jern- og stålindustrien

- May 16, 2017 -

I de sidste 100 år, stål materialer har været verdens mest udbredte, uundværlig funktionelle strukturelle materialer, er stadig i den metal materiale indeni den mest omkostningseffektive, den mest udbredte, den næste lange periode forbliver denne Status. Med "Made i Kina 2025" gennemførelsen, Kinas udstyr fremstillingsindustrien gradvist til high-end niveau, men også uadskillelig fra den stærke støtte af stål materialer og kvalitetssikring.


Her er et spørgsmål, hvordan den traditionelle stålindustrien i udstyr fremstillingsindustrien high-end niveauet for tendensen til at tilpasse sig det udstyr fremstillingsindustrien for at forbedre kvaliteten af stål efterspørgslen, som er vores stålindustri, intelligent produktion først skal løse et problem i

    

I de sidste par årtier, har Kinas jern- og stålindustrien opnået hurtige udvikling, fra begyndelsen af reformen og åbning af en årlig produktion på millioner af tons stål, efter en kort periode på 30 år, og nu en årlig produktion på mere end 800 millioner tons. Selv om det er "at produktionskapacitet" æra, men i fremtiden, jern- og stålindustrien vil fortsætte med at opgradere hele nationale økonomiske struktur, især udstyr fremstillingsindustrien for at spille et højt niveau af spille en vigtig rolle.
Om os


Htongsteel fremstod som den one-stop løsning førende leverandør for alle dine stålrør, stålplade, stål bar & stål pipe fittings krav. Vi er en af de største eksportører & distributører af rustfrit stålrør, rustfrit stål plade & rustfrit stål Bar i Kina. Vores produkter har været udbredt i mange felter, både hjemme og i udlandet. Hver afdeling er under perfekt styring og fuldautomatisk produktion for at tilbyde den bedste kvalitetsprodukter og hurtig service til vores kunder.


Hvis du har til hensigt at forstå os, så kalde det snart.


 Tel: + 86 029 89306039

Fax: 029-89306039


6359427050850900556823992.png微信图片_20170515161444 - 副本.jpg

Et par af:Kina Banking Regulatory Commission at studere udbredelsen af ​​jern og stål virksomheder til at udnytte Næste:24. marts: Planlægning af daglig skæring