Jern- og stålpriserne i anden halvdel af den høje og flygtige

- May 27, 2017 -

Ifølge reporteren forstår, at i år skal fjerne stålproduktionskapaciteten på 50 millioner tons. Forud for den 18. maj Nationale Udviklings- og Reformkommission afholdt en pressekonference, som fra nu af i år landet ud af stålproduktionskapacitet på 31,7 millioner tons, 63,4% af den årlige opgave. Stålet til produktionskapacitetsdata omfatter ikke ulovlig produktionskapacitet for "landstål". Det vil sige, at der er ca. 40% af stålet til at fjerne kapacitetsopgaver i andet kvartal på 5,6 måneder og 3 kvartaler for at fuldføre.


National Development and Reform Commission talsmand Meng Wei havde påpeget, at National Development and Reform Commission og andre afdelinger i januar i år, inspektioner fandt ud af, at der er ulovlig "land stål" kapacitet, bør være pensioneret kapacitet, fjernelse af udstyr er ikke på plads og andre spørgsmål. Det næste skridt på opdagelsen af ​​problemet vil blive kombineret for at løse overskydende kapacitet, eliminere bagud produktionskapacitet, forbyde "landstål" arbejde, forskellig behandling, klassificering behandling, ansvarlighed bør være seriøs ansvarlighed, kritikken bør kritiseres. På nuværende tidspunkt har National Development and Reform Commission og andre afdelinger altid opretholdt en højtryks situation på produktionskapacitetsarbejdet. For det seneste arbejde med det lokale arbejde sender interministermødet 13 verifikationshold den 2. maj og går til 13 provinser (byer). Når først problemet er bekræftet, vil det være i overensstemmelse med loven, seriøs behandling.


I år er de nationale stålpriser steg sidste år vil være volatile.

QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png

1495699898(1).jpg

Et par af:I år er Coal To Iron Production Capacity Program udgivet Næste:Stål til produktionskapacitet har afsluttet den årlige opgave på 63,4%