Jern og jern-og stålindustrien fusioner og overtagelser accelereret

- May 11, 2017 -

Markedet sort produkt råvarepriser crash vanskeligt at blokere de vigtigste indenlandske stålvirksomheder produktionskapacitet, fusioner og reorganisering af vejen. På tirsdag, Guangzhou daglige reporter lærte fra en række af jern- og stålvirksomheder, efter fusionen af Baosteel, Wuhan Iron and Steel, en række af jern og stål virksomheder brygning en række omstruktureringer: en af Anshan jern og stål Group at deltage i omstruktureringen af nordøst Special Steel Group, 51%. Og nordøst specialgruppe stål til at overveje fremtiden for Fushun særlige stål platform til at stole på samlet liste. Som stålpriserne fortsatte med at styrte, er A-aktier i stållagrene stadig i færd med at falde.


Kilder i industrien, nordøst specialstål planer om at betale en fulde beløb af gæld, den næste rate til at tilbagebetale en vis mængde af sikrede fordringer, mere end mængden af usikrede fordringer, herunder offentligt udbud obligationer vil være gæld til aktiekapital. Der er stadig usikkerhed om planen om omstrukturering.


Institutioner: kortsigtede fokus på reorganisering muligheder


Ved åbningen af det niende Kina International jern og stål konference i denne uge sagde Vice Minister for industri og industri Xin Guobin at vi aktivt bør løse den overskydende kapacitet i stål og fremskynde transformation og opgradering af stål industrien. Branchen mener, at industrien struktur optimeringsprocessen, til produktion og fusion og reorganisering i fremtiden vil blive industri udvikling tendens.

 

Baodong gruppe General Manager Chen Derong mener at Kinas stålindustri en ny runde af fusioner og overtagelser tidsvindue er blevet åbnet. Industrien vil derefter omorganisere banner af fusioner og overtagelser at opnå industriel skala og organisatoriske struktur af kampen, og dens statsejede stålvirksomheder med blandede ejerforhold reform kombineret. Andelen af statsejede kapital i fremtiden stål industri vil reduceres yderligere gennem reduktionen af statsejede aktier og blandet ejerskab reformen af statsejede stålvirksomheder. Den løbende reduktion af andelen af statsejede kapital vil hjælpe industrien til at opretholde rationalitet i den fuld konkurrence, og yderligere styrke den industrielle effektivitet.


Guangzhou daglige reporter lært at jern- og stålvirksomheder fusion og reorganisering af vejen er ikke natten over, Shougang og Hebei jern og stål sidste år på fælles på grund af forskellige problemer og strandede. Men fusionen og reorganisering af den generelle retning er blevet indstillet, markedsinstitutioner forventes stadig at reorganisere de forskellige typer af omstruktureringer: forventes at 5 til 8 år senere, eksisterende indenlandske jern- og stålvirksomheder flettes i 10 større industrielle grupper.


I fusion og reorganisering forventningerne, lang tid i "bear marked", er der det nylige fald i A-aktierne af stålplade investering værdi, der er blevet forbedret. Wanlian værdipapirer analytikere rådgive private investorer til at fokusere på kortsigtede omstrukturering muligheder for stållagrene og midterlinjen værdi investeringsmuligheder.


Et par af:Præcist forstå transformationen og opgradering for at Fine stålindustrien Næste:I år er Coal To Iron Production Capacity Program udgivet