Overdreven handelsbeskyttelse forårsaget af manglen tilpasning af stålpriserne

- May 15, 2017 -

Som svar på USA 's antidumping og udligningsforanstaltninger undersøgelse af kulstof stål og legeret stål koldttrukne mekanisk rør importeret fra Kina, Wang Hejun, direktør for Trade middel undersøgelse Bureau of Ministry of Commerce af Folkerepublikken Kina, sagde i en erklæring den maj 11, overdreven handelspolitiske beskyttelsesforanstaltninger førte til US steel virksomheder manglen på industriel omstrukturering og tab af international konkurrenceevne, ikke kun skade handelspartnere interesser, men også hjælpe med at løse de problemer, som USA stålindustri.


Maj 10, U.S. Department of Commerce udstedt en bekendtgørelse om Kina, Tyskland, Indien, Italien, Sydkorea og Schweiz importen af carbon stål og legeret stål kolde trukket mekanisk rør indledt antidumpingundersøgelser, mens Kina og Indien, Counter tilskuddet af disse produkter undersøgelse.


Wang Hejun påpegede, at USA ofte på importen af stålprodukter til indlede handel middel undersøgelser og træffe restriktive foranstaltninger har vakt stor bekymring for WTO-medlemmerne. Ifølge os International Trade Commission-statistikkerne fra 2000 til 2016, USA alt 283 udenlandsk import af retsmidler, som er 147 for stålprodukter, tegner sig for 52%. Overdreven handelspolitiske beskyttelsesforanstaltninger førte til manglen på industriel omstrukturering og tab af international konkurrenceevne af amerikanske virksomheder, ikke kun til skade for interesser af handelspartnere, men også hjælpe med at løse de problemer, som den amerikanske industri.


Wang Hejun understregede, at Kina har altid været imod misbrug af handel middel undersøgelse. Hyppige handel middel foranstaltninger vil ikke kun bidrage til at afhjælpe skaden hævdet af amerikanske ansøgere, men også nødvendigvis påvirke USA downstream industriens interesser. Det er håbet, at de amerikanske undersøgende myndigheder vil fornuftigt og retfærdigt håndtere sagen og skabe et stabilt og forudsigeligt markedsmiljø for handel og samarbejde af jern-og stålindustrien.Om os


Htongsteel fremstod som den one-stop løsning førende leverandør for alle dine stålrør, stålplade, stål bar & stål pipe fittings krav. Vi er en af de største eksportører & distributører af rustfrit stålrør, rustfrit stål plade & rustfrit stål Bar i Kina. Vores produkter har været udbredt i mange felter, både hjemme og i udlandet. Hver afdeling er under perfekt styring og fuldautomatisk produktion for at tilbyde den bedste kvalitetsprodukter og hurtig service til vores kunder.


Hvis du har til hensigt at forstå os, så kalde det snart.


   


Tel: + 86 029 89306039

Fax: 029-89306039


Et par af:Rustfrit stål rør og rør Næste:S31635 rustfrit stålplade