Miljøbegrænset produktionspolitik selv under bombningsperioden Steel Støvet Hundred Yuan

- Oct 10, 2018 -


Spotmarkedet fortsætter med at stige. Forskellige fra i går er stålpriserne i Nord-Syd-markedet en lille støt stigning i hovedtonen, handlende mere forenet Operation. Aftalen er en lille ændring i tempoet på grund af gårsdagens volumen af varer, fremskynd markedet i dag, men det varme sydmarked lidt afkølet, den samlede forsendelse ikke har nået niveauet i går, kan kun måles ved normal. Det nordlige marked har en god handel, markedet er aktivt, den efterfølgende genopfyldning af de positive, købmandspladen to gange rejst majoriteten. Men den generelle situation er den normale genopfyldning af banken efter festivalen, spekulative midler til at komme ind i situationen er endnu ikke kommet.


KIMBERLY PIPE 12- (164).jpg


På nuværende tidspunkt efter de samlede markedsresultater udover de tidligere markedsforventninger, de fleste af synspunkterne før festivalen, at oktober-stålet eller den første til at undertrykke Youngs holdning. Men indledt en start, er ikke hele tonen vil ændre sig, om det betyder, at stålbyen lancerer en bølge af vedvarende stærkt opadgående marked?

I en kort periode med løbende stigning på markedet for sølv ti er timingen ikke for moden. Men den store tone i Silver Ten-shocket vil ikke ændre sig meget i øjeblikket. Men tempoet vil ændre sig lidt.

Et par af:Universal 304L rustfri plade Næste:National Day Steel City Seks store faktorer brist, stålpris til omvendt angreb