April Stahlindustrie PMI-indeks Für Zwei Aufeinander Folgende Monate Fiel Von 49,1% Wurde

- May 03, 2017 -

I April, jern-og stålindustrien PMI indekset var 49,1%, ned 1,5 procentpoint fra den foregående måned og har været faldende i to på hinanden følgende måneder.

Blandt dem, produktion indekset steg til fire gange den højeste i næsten et år; færdige produkt opgørelse indeks ekspansion siden februar 2015 den højeste; og den nye ordre indeks, Køb prisindeks faldt til 50% for første gang i år under linjen. PMI viser at stålproduktionen i April på et højt niveau, ordrer faldt, puklen af virksomhedens lager, råvareomkostninger til støtte for manglen stålpriserne.

De nye ordrer for stålindustrien i April også vendte tilbage til under 50% af sammentrækning interval på 46,9% efter en bortfald af 3 måneder ned 3,7 procentpoint fra den foregående måned, og to faldt til det laveste siden juli 2016. Dette viser, at stålpriserne faldt kraftigt og finansielle begrænsninger, agenter og slutbrugere til stål ordrer mere forsigtige, stål ordrer modtaget en reduktion i salgspres situation er steget betydeligt.

April indenlandske stålpriserne ud over en rebound i slutningen af måneden, hele måned chok faldt. Hovedsageligt på grund af den aktuelle indenlandske stål udbud øget presset, stramme kapital, råvarer koster støtte svækket. Dog med den indenlandske makroøkonomiske udvikling, stål og produktionskapacitet at styrke miljøforvaltning, har stålpriserne en positiv indvirkning, den seneste rebound i stålpriserne. Forventes i indenlandske stålpriserne vil være chok at køre tendensen.Om os

Htongsteel fremstod som den one-stop løsning førende leverandør for alle dine stålrør, stålplade, stål bar & stål pipe fittings krav. Vi er en af de største eksportører & distributører af rustfrit stålrør, rustfrit stål plade & rustfrit stål Bar i Kina. Vores produkter har været udbredt i mange felter, både hjemme og i udlandet. Hver afdeling er under perfekt styring og fuldautomatisk produktion for at tilbyde den bedste kvalitetsprodukter og hurtig service til vores kunder.

Hvis du har til hensigt at forstå os, så kalde det snart.

    

https://sxhtsteel.en.Alibaba.com/

 

Tel: + 86 029 89306039

Fax: 029-89306039

Et par af:Stålproduktionskapacitet er blevet afsluttet mere end halvdelen af ​​året Næste:"Langs vejen hele vejen" fremhæver styrken af ​​styrken i den internationale stållayout