"Langs vejen hele vejen" fremhæver styrken af ​​styrken i den internationale stållayout

- May 23, 2017 -

Åbningsceremonien fra det "Internationale Samarbejds Summit Forum" blev afholdt i Beijing den 14. maj. Præsident Xi Jinping deltog og afleverede en keynote-tale med titlen "Building" under vejen for "Working Together". Xi Jinping påpegede, at i 2013 i Kasakhstan og Indonesien foreslog at opbygge silkevejenes økonomiske zone og det 21. århundredes maritime silkevej, "envejs" -initiativet. I løbet af de sidste fire år har mere end 100 lande og internationale organisationer aktivt støttet og deltog i opførelsen af ​​"den ene side af vejen". De vigtige beslutninger fra FN's Generalforsamling og FNs Sikkerhedsråd er også medtaget i "envejs" -konstruktionen. "Langs vejen" bygger gradvist fra konceptet til handling, fra visionen til virkelighed, opførelsen af ​​frugtbar.


Kina vil samarbejde med en række internationale finans- og udviklingsagenturer for at støtte "one way along the way" -projekterne, herunder det samme af den kinesiske ledede asiatiske infrastrukturinvesteringsbank og BRICS New Development Bank. Som en regional finansiel institution oprettet af Kina, er den asiatiske infrastrukturinvesteringsbanks hovedvirksomhed at bistå infrastruktur i Asien-Stillehavsområdet.


Kina vil øge "en måde" midler til at støtte den nye kapital på 100 milliarder yuan; på samme tid for at tilskynde finansielle institutioner til at udføre RMB oversøiske fond forretning, forventes omfanget at omkring 300 milliarder yuan. Fra 2014 til 2016 oversteg Kinas samlede handelsvolumen med "en side undervejs" US $ 3 billioner, mens Kina har investeret mere end 50 milliarder dollar i "land undervejs". Kinesiske virksomheder har bygget mere end 50 lande i mere end 20 lande Økonomisk og handelssamarbejdsområde, for at landet kan skabe næsten 1,1 milliarder amerikanske dollars og 180.000 arbejdspladser.


Staten mere og mere opmærksomhed på udviklingen undervejs, jern og stål virksomheder skal skifte fra deres egen teknologi for at tilpasse sig til bedre gå ud strategi.

QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png189287219.jpgEt par af:April Stahlindustrie PMI-indeks Für Zwei Aufeinander Folgende Monate Fiel Von 49,1% Wurde Næste:Præcist forstå transformationen og opgradering for at Fine stålindustrien