Præcist forstå transformationen og opgradering for at Fine stålindustrien

- May 25, 2017 -

Shen Wenrong at fine stålindustrien, først og fremmest for at justere produktstrukturen omkring efterspørgslen på markedet. For eksempel, med udviklingen af Kinas bilindustri, et stort antal automotive stål steget, disse automotive stål er høj kvalitet stål, især nogle skruer, såsom skrue skrue nødder, stål ydeevne og kvalitet krav meget højere end bil-plade. Næsten fem år, Shagang omkring dette aspekt gør alt muligt i forskning og udvikling, automotive dæk stål wire, ledning stål produkter m.m. fra de low-end til high-end fremad. For det andet kan forpligtet til opførelsen af high-end produkter, forskning og udvikling, ud af en, to armeringsjern, forskning og udvikling af seks, syv armeringsjern, disse armeringsjern med høj korrosionsbestandighed, høj styrke, seismiske ydeevne, bruges til cross-sea Broer og andre bygge. For det andet at forbedre produkternes kvalitet. I fem år siden, Shagang at deltage i de internationale konkurrence produkter kun 15%, nu 50% -60% af produkterne, der kan deltage i den internationale konkurrence, 60% -70% af produktet er den førende indenlandske. For det tredje at styrke forskning og udvikling af kapaciteter. For at gøre fuld brug af post-ph.d.-arbejdsstationer, stålforskning og andre platforme til at løse problemerne, der opstod i produktionsprocessen, forskning og udvikling af nye produkter, uddannelse en gruppe af begge ved, hvordan man producerer og har niveau af videnskabelige forskning af high-end talent til at danne en stærk core forskningsteam.

Shen Wenrong understregede, at gøre fine stål er også mere effektiv i "artiklen". Fra et globalt perspektiv, den aktuelle pr. capita produktion af stål er 1800-2000 tons, Shagang 1200-1300 tons, eller et bestemt hul. Dette er hovedsageligt fordi graden af automatisering ikke er høje, mange steder endnu har nået ikke "fire". At være omkring industri 4.0, til yderligere at fremme den "mekanisering, automation, information technology", for at opnå intelligens. Gennem indsatsen for at stræbe efter de næste 3-5 år, pr. capita produktion af stål fra de nuværende 1.200 tons eller deromkring til omkring 1600 tons, raffineret 400-500 arbejdspladser at opnå handlingen robot, og dermed yderligere stålindustrien for at forbedre kerneforretningen Konkurrenceevne.

      

Kun at gøre dette, for at virkelig stærk jern-og stålindustrien.


     QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png


Et par af:"Langs vejen hele vejen" fremhæver styrken af ​​styrken i den internationale stållayout Næste:Jern og jern-og stålindustrien fusioner og overtagelser accelereret