337 undersøgelse om Carbon stål og legeret stål produkter

- May 05, 2016 -

Lokal tid April 26, United States Steel Corporation anvendelse til International handel Kommissionen af USA 's anmodning om Kina han Bei jern og stål gruppen, Shanghai Bao Steel Group og andre 40 kinesiske stålvirksomheder eksporten USA kulstofstål og legeret stål produkter gemt en 337 undersøgelse, og offentliggøre en permanent udelukkelse eller påbud. Det vil tage den International Trade Commission i USA 30 dage til at vurdere andragendet, og besluttede derefter om du vil foretage undersøgelsen eller ej. Engang efter indgivelsen svar hen til fiasko, derefter kinesiske stålvirksomheder sandsynligvis står over for antitrust bøder om undersøgelsen.


United States Steel Corporations forgænger blev grundlagt i 1864, Carnegie Steel Company, har hovedkvarter i USA det største integrerede stålvirksomheder. Den anklagede kinesiske stål virksomheder og deres forhandlere colluded kontrol priser, tyveri af forretningshemmeligheder, og gennem falsk etiket at undgå erhvervsskat, krav i overensstemmelse med USA "1930 år skatteret" afsnit 337 undersøgelse, at blokere kinesiske stål produkter eksporteres til USA market.the United States Steel Corporation, vil bruge alle midler til at kæmpe for Fairtrade , og fortsætte gennem-antisubsidie og antidumpingforanstaltninger, fremme det eksisterende lov retshåndhævende arbejde.

337 undersøgelsen henviser til USA 's International Trade Commission kan være i overensstemmelse med afsnit 337 af 1930 årets udgang af skattelovgivningen, iværksat en undersøgelse af de urimelige opførsel af import handelssanktioner.


Chefen for handel handel løsning Præsidiets opgive en adresse, og sagde 337 undersøgelsen fokuserede på krænkelse af immaterielle rettigheder, og stålprodukter er relativt modne produkter, der er ikke sådan noget som en tvist om intellektuel ejendomsret. De såkaldte immaterielle overtrædelse påstande har ingen faktuelle grundlag, håber, at den internationale handel Kommissionen af USA om at afvise klagen. United States Steel Corporation til kinesiske stålindustri gemt en 337 undersøgelse er base på kinesisk eksport af stål er steget kraftigt. I begyndelsen af 2014, kinesiske ståleksport fortsætter med at stige, inden udgangen af 2015, ståleksport tegnede sig for mere end 10% i alt output.

Under handel friktion med verdens største stålproducent Kina er hidtil bevægelse af United States Steel Corporation den mest dristige og intens action.

I øjeblikket stål kinesiske produktion konti for næsten halvdelen af verden. Kinesiske stål eksport årsag internationale anti-dumping, men i krænkelse af intellektuelle ejendomsrettigheder i en klage, dette er det første tilfælde. Direktør for kinesiske stål Industry Association give en adresse, og sagde at de var chokerede over "337 undersøgelse" anvendelsen af United States Steel Corporation, relevante kontrol output, pris, forge oprindelse og de såkaldte immaterielle rettigheder overtrædelse afgifter baseret på ingen fakta, selvmodsigelse og relateret til positionen. Derfor, i håb om, at USA 's International Trade Kommissionen for at afvise klagen.

Direktøren sagde også, at kinesiske Iron and Steel Association, som en brancheorganisation, altid strengt overholde kinesiske love, og under overholdelse af multilaterale internationale aktiviteter.

Direktøren Endelig understregede, at jern-og stålindustrien i Kina og USA deler bred fælles interesser, kinesiske stålindustri er enige om at udveksle synspunkter gennem kommunikation, dialog og konsultationer med de Forenede Stater at gøre begge parter kan fuldt ud, og i fællesskab opretholde ordren til markedspris, og imod handelsprotektionisme og i fællesskab klare global stål overkapacitetsproblem.


Et par af:Kort introduktion af 304 rustfrit stålplade Næste:Hot salg 304 316 tung væg problemfri rustfrit stålrør til industrien