Duplex rør

Duplex rør

Htongsteel fremstod som den one-stop løsning førende leverandør for alle Duplex rør krav. Vi er en af de største eksportører & distributører af Duplex rør i Kina. Duplex rør blev oprin

Chat nu

Produktdetaljer

Huitong Special Steel Co, Ltd er en berømt Kina duplex rør producent og leverandør, udstyret med en produktiv fabrik og virksomhed og som en professionel duplex rør eksportør og sælger, vi byde altid dig for at købe og engros-høj kvalitet duplex rustfri rør, duplex rustfri stålplader, duplex rustfri spole, duplex rustfri coils fra vores fabrik.

Htongsteel fremstod som den one-stop løsning førende leverandør for alle Duplex rør krav. Vi er en af de største eksportører og distributører af Duplex rør i Kina. Duplex rør blev oprindeligt oprettet for at bekæmpe korrosionsproblemer forårsaget af chlorid-bærende kølende vand og andre væsker, aggressive kemiske proces. Vores produkter har været udbredt i mange felter, både hjemme og i udlandet. Hver afdeling er under perfekt styring og fuldautomatisk produktion for at tilbyde den bedste kvalitetsprodukter og hurtig service til vores kunder.

Klasse og materiale til rådighed:

2205, 904L, S31803, 330, 660, 630, 17-4PH, 631,17-7PH, 2507, F51, S31254 osv.

Størrelse: DN15-600 eller pr tilpasning.

Pakning:

Standard eksport pakning eller pr tilpasning.

Type:

Duplex rustfrit stål bar, Duplex rustfri stålrør, Duplex rustfrit stål ark, Duplex rustfri plade, Duplex rustfrit stål coil strip osv.

Relateret søgning: Duplex rør, Duplex rør i rustfrit stål, Duplex rustfri stålplader, duplex rustfri spole, duplex rustfri spole, Duplex stål, Duplex rustfri stålrør.

Et par af:Dekorative rustfri stålrør Næste:Duplex rustfri

Undersøgelse